Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Jacks Coffee doneert € 2.062 aan het Amalia kinderfonds

Jacks Coffee, het exclusieve koffiemerk van Delo Kantoorkenners uit Uden, heeft met zijn goede-doelen-actie een bedrag van € 2.062,- gedoneerd aan het Amalia kinderfonds. Het gedoneerde bedrag zet het Amalia kinderziekenhuis in Nijmegen in voor mijlpaalkaarten, kaarten die ouders van kinderen op de NICU steun bieden. Jacks Coffee roept klanten op om een goed doel aan te dragen welke hen nauw aan het hart ligt, om samen koffie te drinken voor dit goede doel. Het volgende goede doel dat Jacks Coffee gaat ondersteunen is dierenopvangcentrum en dierenambulance Hokazo in Uden. 

De beste koffie, duurzaam en maatschappelijk verantwoord geproduceerd, dat is waar Jacks Coffee voor staat. De koffiesoorten van Jacks worden op verantwoorde wijze geproduceerd en de koffieboeren ontvangen een eerlijke prijs voor hun product. Zo probeert Jacks een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Jacks Coffee is exclusief verkrijgbaar bij Delo Kantoorkenners. Maar ook dichterbij wil Jacks Coffee graag het goede doen. Daarom wordt, met behulp van alle klanten, van iedere verkochte zak koffie een deel van de opbrengst gedoneerd aan een goed doel. Afgelopen periode is er gekozen voor het Amalia kinderfonds.

Mijlpaalkaarten

Op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) van het Radboudumc liggen kinderen die intensieve zorg en permanente bewaking nodig hebben. Deze kinderen zijn vaak te vroeg geboren; vanaf 24 weken, hebben aangeboren afwijkingen of zijn tijdens de bevalling in de problemen geraakt. Hier worden de allerkleinsten geconfronteerd met obstakels die ze moeten overwinnen om sterk en gezond te worden. Mijlpaalkaarten worden door het Amalia kinderfonds uniek ontworpen en ingezet om de belangrijke momenten, zoals het eerste zelfstandige ademhalingsmoment of het verwijderen van de sonde van het kindje, vast te leggen. Meerdere mijlpaalkaarten samen vormen een mooie slinger, een tastbaar en dierbaar aandenken aan een ingrijpende periode. “Het Amalia kinderfonds klopte zelf bij Delo aan en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan zo’n mooi doel”, vertelt Max van der Staak van Delo die de waardecheque heeft overhandigd aan verpleegkundig specialist Mariëtte van de Vorle en kinderchirurg Prof. dr. Ivo de Blaauw. “Mijlpaalkaarten ondersteunen kleine dappere strijders en hun ouders en geven hoop. Want elke mijlpaal is een stap dichter bij huis.”

Goede-doelen-actie

 Het goede doel dat Jacks Coffee ondersteunt wisselt en wordt periodiek gekozen, samen met onze koffiedrinkende klanten. Op www.delo.nl/jackscoffee/ is het mogelijk om een nieuw goed doel aan te dragen. Een doel dichtbij huis; in de regio, in de omgeving van klanten of collega’s of een doel dat gewoon voor veel mensen herkenbaar én concreet is.

Foto: De waardecheque wordt door Max van der Staak (R) overhandigt aan verpleegkundig specialist Mariëtte van de Vorle (L) en kinderchirurg Prof. dr. Ivo de Blaauw (M)