Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Nieuws overzicht

Zelf verf maken en een kijkje in de keuken bij het kleuren lab - Girls’ Day 2024

Girls’ Day 2024: meisjes en vrouwen kiezen vaker voor techniek

OrangeValley erkend als ‘Great Place to Work’ in 2024

Krajicek Foundation ondertekent partnership met Haagse Woningcorporaties

McDonald’s zet geur in voor nieuwe billboard campagne

Koninklijke Nederlandse Munt onthult unieke herdenkingsmunten voor 200-jarig bestaan KNRM

AFAS Live rockt met The Good Roll

Nadine Beister wint Sustainability Award HRtop100

Seenons vervolgt zero waste missie ziekenhuizen

Havenondernemer van het Jaar 2023: MBI De Steenmeesters

KIT lanceert nieuwe merken voor uitbreiding activiteiten

Wereld primeur waterbouw voor Nederland

Duurzame mobiliteit met performance

Elan Wonen koopt 114 sociale huurappartementen in HIGH5

Limburg lanceert Brightlands Startup League: een springplank voor innovatieve startups

ENGIE bouwt grootschalig batterijpark bij Maxima-centrale in Lelystad

SAP verrijkt SAP Concur met nieuwe generatieve AI-functies

Peeze introduceert herbruikbare koffieverpakking

Nieuws over stoere bedrijven

Welkom op de nieuws pagina van Stoeries.nl, waar we je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en inspirerende verhalen uit de wereld van duurzaamheid en innovatie. Ontdek hier de meest recente nieuwsberichten over stoere bedrijven die voorop lopen in het vertellen van verhalen die de toekomst vormgeven. Bij Stoeries.nl brengen we je up-to-date met de laatste trends en vooruitstrevende initiatieven.

Lees bijvoorbeeld over duurzame pakketbezorging en ontdek hoe bedrijven een verschil maken door milieuvriendelijke bezorgopties te omarmen. Verdiep je in de wereld van houtskeletbouw, waar innovatieve constructiemethoden bijdragen aan duurzamere en energiezuinigere gebouwen. Ontmoet pioniers in de industrie van Elektrische grote kranen en wielladers, die de weg vrijmaken voor emissievrij bouwen en grondverzet. Verken de filosofie van Impact Buying en hoe consumenten en bedrijven gezamenlijk bijdragen aan positieve maatschappelijke verandering. Ontmasker het fenomeen greenwashing en leer hoe bedrijven transparantie en eerlijkheid integreren in hun duurzaamheidspraktijken. Stoeries.nl brengt je het laatste nieuws over deze onderwerpen en meer, omdat we geloven dat bewustwording de eerste stap is naar een duurzamere toekomst.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid en innovatie met Stoeries.nl. Ontdek de verhalen van bedrijven die de norm verleggen en inspiratie bieden voor een betere wereld. Onze nieuws pagina is jouw bron voor actuele informatie en diepgaande inzichten. Laat je informeren, deel de kennis en word een deel van de beweging naar een stoerdere, duurzamere toekomst. Samen creëren we impact!