Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Rabobank ondersteunt sportlidmaatschap jongeren

Rabobank ondersteunt al jaren sportverenigingen en sportbonden die aangesloten zijn bij NOC*NSF. En omdat Rabobank 125 jaar bestaat, is er nu ook de Rabo Sportactie. Met deze actie komen klanten van 10 tot en met 20 jaar in aanmerking voor 125 euro Rabo Sportcadeau als zij sporten bij een vereniging die is aangesloten bij NOC*NSF. Zo wil Rabobank jongeren aanmoedigen om te (blijven) sporten.

Uit onderzoek van NOC*NSF blijkt dat sportdeelname onder jongeren in deze leeftijdscategorie achterblijft. Dit terwijl samen sporten niet alleen goed is voor je gezondheid, maar je bouwt er ook de mooiste vriendschappen. Dat is de verbindende kracht van sporten bij verenigingen.

Een sportclub is een plek waar je jezelf kunt zijn, je kunt ontwikkelen en doen wat je leuk vindt. Sporten in clubverband is dan ook goed voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Toch blijkt uit recent onderzoek van NOC*NSF dat het aandeel sportende jongeren tussen de 13 en 18 jaar nog altijd lager ligt dan voor 2020. Daar wil Rabobank met het Rabo SportCadeau verandering in brengen.

Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op rabobank.nl/sportactie