Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Skepp lanceert Sollf, nieuw Europees vergelijkingsplatform voor kantoorruimteverhuur

Skepp, een aanbieder van flexibele kantoorinrichting, lanceert Sollf: een gebruiksvriendelijk online platform dat huurders en verhuurders van kantoorruimte direct met elkaar verbindt. Sollf maakt het zoeken, vinden en huren van kantoorruimte eenvoudig onder het motto: “Click. Rent. Work” 

Een nieuwe start voor kantoorverhuur

Na 10 jaren en bijna 25.000 kantoorzoektochten onder de vleugels van Skepp, maakt het vergelijkingsplatform voor kantoorruimte een nieuwe start als Sollf. Deze stap benadrukt de focus van beide organisaties: Skepp op flexibele kantoorinrichting en Sollf op de huur en verhuur van kantoorruimtes en biedt beide organisaties de ruimte om te innoveren en groeien.

Sollf: Eenvoudig huren en verhuren met sterke kernwaarden

Sollf legt de nadruk op heldere kernwaarden zoals transparantie, gebruiksgemak en flexibiliteit. Met "No cure, no pay" belooft Sollf resultaatgerichte dienstverlening; verhuurders betalen pas bij succesvolle verhuur van hun kantoor, voor de huurder is de dienstverlening volledig gratis en vrijblijvend. Eerlijkheid en openheid kenmerken Sollf, met een ruim aanbod kantoren voor direct inzicht in prijzen, metrages en vrijblijvende tours.

Een soepel en snel (ver)huurproces

De traditionele manier van kantoorruimte huren is omslachtig en tijdrovend. Met Sollf kunnen huurders in slechts een paar klikken hun ideale kantoorruimte vinden op basis van locatie, type, prijs en faciliteiten. Verhuurders kunnen hun kantoorruimte op een professionele manier presenteren aan een breed publiek van potentiële huurders.

Het nieuwe platform: Geavanceerde technologie en AI

Het nieuwe Sollf-platform is ontwikkeld met moderne zoektechnologie en met behulp van kunstmatige intelligentie (AI). Deze combinatie van geavanceerde technologie en een vleugje digitale magie leidt tot een uiterst gebruiksvriendelijke en efficiënte ervaring voor zowel huurders als verhuurders.

Meer informatie: sollf.com of via info@sollf.com