Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Springtij Forum. Hét duurzaamheidsevenement van Nederland

Wil je op een informele manier mensen ontmoeten die hét verschil maken voor een schoner, mooier en gezonder Nederland? Kom dan naar Springtij Forum – hét duurzaamheidsevent van Nederland – van 24 tot en met 26 september op Terschelling.

Drie dagen van ontmoeting, reflectie en verdieping

Bij Springtij wordt sectoroverstijgend gewerkt aan de vraagstukken van morgen voor een schoner, mooier en gezonder Nederland. Het is een vrijplaats voor het delen van inzichten en het herontwerpen van systemen. Een rijk netwerk met volop ruimte voor verbinding, beleving en verdieping.

Springtij Forum biedt een driedaags programma met inspirerende plenaire sprekers, verdiepende workshops, excursies in de natuur, (h)eerlijk eten en vele sociale momenten. Je wordt in alles ontzorgd, zodat jij je volop kan laten inspireren door de mensen, kunst en kracht van de plek Terschelling.

Naast Springtij Forum zijn er doorlopende programma’s waarop je kunt aansluiten, zodat de beweging die op Springtij Forum ontstaat blijft door bewegen.
Dit jaar staat Springtij in het teken van De Kunst van Bewegen, waarbij niet alleen het hoofd en hart, maar ook de handen worden ingezet. 

Ben jij erbij? Bekijk hier het programmaoverzicht en schrijf je nu in via deze link.

Headerfoto Calluna Denkers