Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

ThePhoneLab haalt binnen no time €750.000 op bij eigen klantenkring

ThePhoneLab, de marktleider in Nederland op het gebied van mobiele reparaties, heeft recent een vliegende start gemaakt met hun sharefunding campagne. In ruim een week tijd is er €750.000 opgehaald bij de groep die volgens ThePhoneLab alles mogelijk maakt, het klantenportfolio. Hiermee heeft het bedrijf een belangrijke stap gezet richting het doel om in totaal €2 miljoen op te halen. De eerste kans voor klanten om te investeren is voorbij en inmiddels is de ronde geopend voor iedereen. Met deze investering gaat ThePhoneLab verder groeien en hun circulaire missie te versterken: de levensduur van mobiele devices verlengen en zo de hoeveelheid elektronisch afval (e-waste) drastisch te verminderen.

Met inmiddels 11 winkels door heel Nederland, een klanttevredenheidsscore van 9,5/10 en een Google rating van 4,9/5, heeft ThePhoneLab zichzelf bewezen als betrouwbare specialist in het snel en vakkundig repareren van telefoons, tablets en laptops. Het bedrijf werkt hard aan de transitie naar een volledig circulair businessmodel, waarbij reparaties, refurbished devices, verzekeringen en accessoires allemaal samenkomen om de levensduur van devices te verlengen.

Een missie voor de toekomst: Voor 2030 de levensduur van 2 miljoen mobiele devices verlengen

ThePhoneLab heeft als doel om tegen 2030 maar liefst 2 miljoen deviceslanger in leven te houden. Oprichter Boris Blijham licht toe: “We zien dat er wereldwijd miljarden apparaten ongebruikt blijven of op de afvalberg belanden, terwijl een groot deel nog gerepareerd of hergebruikt kan worden. Met de juiste investeringen kunnen wij onze missie versnellen en onze impact vergroten.”

De investeringen zullen onder andere worden gebruikt om in Nederland een landelijk dekkend netwerk te creëren en daarnaast een internationaliseringslag te maken. Wat naar verwachting tot 93 winkels en grote deals met verzekeringen en corporates zal leiden tegen 2029.

De investeringsronde: een duurzame investering in een bewezen concept

Wat ThePhoneLab uniek maakt in deze sharefunding campagne, is dat investeerders eigenlijk “in niks nieuws investeren”, zoals Boris het zelf beschrijft: “We doen al 9 jaar wat we doen: kapotte devices repareren. Wat we nu willen, is ons model opschalen en blijven inzetten op duurzaamheid. De snelle respons op onze sharefunding ronde laat zien dat mensen vertrouwen hebben in ons concept én onze missie om e-waste te reduceren.”

De sharefunding campagne loopt nog steeds, en geïnteresseerde investeerders kunnen deelnemen via de officiële kanalen van ThePhoneLab. Het bedrijf is hard op weg om het doel van €2 miljoen te behalen en roept iedereen op om onderdeel te worden van deze duurzame missie.

Investeren kan via deze link!