Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

DKV Mobility breidt laadnetwerk uit naar 651.000 laadpunten in Europa

De uitbreiding van het laadnetwerk zorgt voor bijna 100% dekkingsgraad in Duitsland

DKV Mobility, Europees B2B-platform voor betaaloplossingen onderweg, biedt nu meer dan 651.000 elektrische laadpunten in Europa. Dankzij de uitbreiding hebben klanten nu toegang tot een van de grootste elektrische laadnetwerken van Europa.

Dekking langs de belangrijkste wegen

Sinds juni 2023, toen DKV Mobility de mijlpaal van 500.000 laadpunten bereikte, zijn er gemiddeld 20.000 nieuwe aansluitingen per maand bijgekomen. Zo zet DKV Mobility zijn streven voort om optimale laadmogelijkheden te bieden met 100 procent dekking langs de belangrijkste wegen in Europa. Naast de uitbreiding van het laadnetwerk, hebben klanten nu ook toegang tot ruim 10.000 Tesla Superchargers en snellaadpunten van Milence, met een vermogen van 400 kW speciaal voor e-trucks.

”De uitbreiding van ons laadnetwerk gaat met grote stappen vooruit. Voor ons is dit een beslissende factor voor het toekomstige succes van e-mobility en het bevorderen van de energietransitie in het wegtransport”, zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Naast toegang tot meer dan 651.000 laadpunten kunnen we de klant nog meer gebruiksgemak bieden door het opnemen van steeds meer DC-laadpunten (snelladers) en door nog intuïtievere, naadloos opererende digitale services zoals de DKV Mobility app en ons klantenportaal.”

Geplaatst in Nieuws
12 mrt. 2024