Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

ISS Facility Services scoort opnieuw sterk als Top Employer in Nederland

Facilitair dienstverlener ISS is dit jaar voor het derde keer op rij erkend en gecertificeerd als Top Employer in Nederland. Het certificaat van het Top Employers Institute bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie zeer goed gewaardeerd wordt. De facilitaire dienstverlener realiseerde op veel aspecten van het HR-beleid hoge scores met zelfs een 100% score op strategie, leiderschap en cultuur.

Gemmie Hermens, People & Culture director van ISS Facility Services is trots op deze prestigieuze erkenning: “Het Top Employers certificaat is een prachtige waardering van ISS als toonaangevend werkgever. We zijn er trots op dat we het afgelopen jaar volgens het Top Employers Institute nog betere scores hebben gerealiseerd en dat onze score ruim boven de benchmark ligt. We investeren veel in de ontwikkeling van onze medewerkers. Op alle niveaus bieden wij trainingen: van servicegerichte trainingen voor onze operationele medewerkers tot en met het leiderschapsprogramma LeadingOneISS. Dat zorgt aantoonbaar voor gemotiveerde en vakkundige medewerkers die met plezier en trots hun werk doen. We zetten onverminderd in op de verdere ontwikkeling van ons HR-beleid. Dit doen we onder andere op de gebieden duurzame inzetbaarheid, talentmanagement en leiderschap en cultuur”.

Diversiteit en inclusie: bij de beste 10% bedrijven van Nederland

Ook op het gebied van diversiteit en inclusie scoort volgens het Top Employers Institute ISS bijzonder sterk. Afgelopen jaar werd de hoogste trede van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen behaald, waarmee het bedrijf tot de 10% best presterende bedrijven op het gebied van diversiteit en inclusie behoort. Ruim tien procent van de eigen medewerkers behoort tot de groep met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Uitzonderlijke prestaties

Het Top Employers Institute, wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. David Plink, CEO van het Top Employers Institute, zegt: “Uitzonderlijke tijden brengen het beste in mensen en organisaties naar boven. Daar zijn we dit jaar getuige van geweest in ons Top Employers Certificeringsprogramma: uitzonderlijke prestaties van de gecertificeerde Top Employers 2024. Deze werkgevers hebben keer op keer laten zien dat ze zorgdragen voor de ontwikkeling en het welzijn van hun mensen".

Geplaatst in Nieuws
22 jan. 2024