Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Kemkens weer volledig in familiehanden. Samenwerking met Essent blijft bestaan

Kemkens wil met dit bericht kennis geven van een gesloten aandelentransactie. Het 49% aandelenbelang gehouden door Essent in Kemkens Groep BV is per 8 oktober 2024 overgenomen door de huidige meerderheidsaandeelhouder Joep Kemkens. De Kemkens Groep is daarmee weer voor 100% eigendom van de familie.

“Gezien de huidige positie van het bedrijf en de vele kansen die de markt van verduurzaming biedt, heb ik deze mogelijkheid met veel enthousiasme en energie gegrepen”, zegt Joep Kemkens.

“Ik hecht er zeer veel waarde aan om de correcte manier van aandeelhouderschap, zoals Essent die de afgelopen jaren heeft ingevuld, te benadrukken. De transactie is dan ook in goed overleg tot stand gekomen. Voor beide partijen is het een succesvolle periode geweest die we graag voortzetten”, aldus Joep Kemkens.

De toegevoegde waarde en vele jaren ervaring in samenwerking maakt dat we als Kemkens een fulfilment partner blijven van Essent op het gebied van (duurzame) verwarming.

“Na het onlangs gevierde jubileum van ons 175 jarig bestaan, is dit een nieuwe mijlpaal die weer nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden biedt met een vertrouwde succesvolle samenwerkingspartner”, aldus Joep Kemkens.