Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Nadine Beister wint Sustainability Award HRtop100

Nadine Beister, HR-directeur van Achmea, heeft de Sustainability Award van de HRtop100 in ontvangst genomen. Leiders en organisaties die voorlopen en inspireren worden jaarlijks door de HRcommunity beloond met een Categorieprijs.

Nadine: “De winst van deze Award is een groot compliment voor alle collega's binnen Achmea die onze purpose Duurzaam Samen Leven elke dag waarmaken. Onze omgeving heeft gezien dat we hier ook als werkgever invulling aan geven. Dat doen we steeds concreter. Meest bekende voorbeelden zijn natuurlijk de 34-urige werkweek, het onbeperkt opleidingsbudget, het klimaatbudget en ons innovatieve cao-proces op basis van medewerkerparticipatie. Voor iedereen die een stem heeft uitgebracht: bedankt!”

Over HR top 100

De HRtop100 is een gezamenlijk initiatief van Rvdb en HRcommunity. Het biedt een podium waarop eindverantwoordelijke HR Leiders (CHRO’s), zich laten zien. Wie is wie in de top van HR en wat is hun visie? Het gezamenlijke doel is inspiratie en inzichten delen, om het vakgebied te innoveren. Door de beste visies en best practices te belonen met een HRtop100 award, vieren we niet alleen ons mooie vak maar zetten we HR ook in de spotlight. De HRtop100 is inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste awardshow voor HR-leiders en wordt geraadpleegd door bedrijven en media die zoeken naar opinie en kennis over HR. De HRtop100 heeft deze status, omdat HRcommunity, die de verkiezing organiseert, een onafhankelijk initiatief is. Niet de organisatie, maar de community zelf bepaalt wie er genomineerd wordt en wint. Daarmee onderscheiden we ons van de vele andere prijzen die er zijn. Bekijk hier meer informatie over de HRtop100.