Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

SMRTR blij met samenwerking Enovation op gebied zorginnovatie

SMRTR is blij met de samenwerking die recent tot stand is gekomen met de Enovation Group. Beide bedrijven houden zich bezig met het verbeteren van processen op gebied van ICT in de zorg. SMRTR gaat onder meer met Robotic Process Automation (RPA) klanten van Enovation ontzorgen.

De samenwerking kwam tot stand doordat de specialisten van beide bedrijven elkaar kennen uit het vak. Door de krachten te bundelen, worden de huidige producten van beide bedrijven complementair aan elkaar en dat zorgt voor een nog betere optimalisatie van zorgprocessen en het verbeteren van de kwaliteit van de patiëntenzorg.

De voordelen van robotisering van standaard- en herhaaltaken zijn tijdsbesparing en verbetering van nauwkeurigheid. Taken zoals facturatie, patiëntregistratie, planning en voorraadbeheer kunnen geautomatiseerd worden, waardoor zorgprofessionals meer tijd kunnen besteden aan directe patiëntenzorg en complexe besluitvorming.

Stef Merks (SMRTR): "We zijn blij met de samenwerking met Enovation. Het maakt het voor ons mogelijk om onze expertise in procesverbetering en RPA gerichter toe te passen op de uitdagingen binnen de zorgsector. We geloven dat zorgorganisaties door geavanceerde automatisering en verbeterde processen in staat zullen zijn om efficiënter te werken en betere zorgresultaten te leveren aan hun patiënten."

Lennard van Deursen (Enovation): "We hadden al goede ervaringen met de kennis en expertise van SMRTR en door deze samenwerking kunnen zowel SMRTR als Enovation onze klanten nog meer waarde bieden. Uiteindelijk hebben we als doel de zorgervaring van patiënten en zorgprofessionals te verbeteren en ons in te zetten voor de digitale transformatie van de zorgsector.”

Enovation bewijst zich al veertig jaar als een onafhankelijk en betrouwbaar platform voor digitale zorg en samenwerking. De expertise en technologische oplossingen van Enovation hebben bijgedragen aan efficiënte en veilige gegevensuitwisseling binnen de gezondheidszorg.

Geplaatst in Nieuws
14 mrt. 2024