Startup Bundelaer maakt logistiek voor horeca slimmer en efficiënter
De Nederlandse startup Bundelaer lanceert zijn nieuwe duurzame bezorgdienst speciaal voor horeca, catering en zorginstellingen. Door bestellingen van verschillende leveranciers slim te bundelen en in één rit te bezorgen met 100% elektrische voertuigen, vermindert Bundelaer het aantal leveringen, vervoersbewegingen en CO2e-uitstoot in stedelijke gebieden.
Eén levering, alles aan boord
Leveranciers staan in de horeca, catering en zorg vaak op verschillende momenten voor de deur. Bundelaer brengt daar verandering in.Door droge, gekoelde en diepvriesproducten te combineren in één levering, wordt het overzichtelijker, efficiënter én milieuvriendelijker.
Voor horeca, catering en zorg betekent dat:
- Minder bezorgmomenten, door een vaste leverancier
- Meer rust in de keuken en op de locatie
- Meer overzicht in het logistieke proces
Duurzame stadslogistiek
Bundelaer speelt in op de groeiende behoefte aan efficiënte en duurzame stadslogistiek. Door leveringen te combineren, wordt het aantal ritten in binnensteden verminderd, wat leidt tot minder verkeersdrukte en een verbeterde leefbaarheid. De inzet van elektrische vrachtwagens draagt bij aan een schoner milieu. "We bouwen samen aan een nieuwe standaard voor foodservice-logistiek. Slimmer geregeld, minder ritten en beter voor de stad zonder dat leveranciers of klanten hoeven in te leveren op service of kwaliteit", aldus Leon Storm, projectleider Bundelaer.
Wat biedt Bundelaer
Bundelaer verzorgt de last mile, van een centrale hub tot aan de klant. Leveranciers behouden hun service en bereik, zonder zelf te hoeven investeren in bijvoorbeeld dure elektrische voertuigen of extra ritcapaciteit.