Onze website maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer informatie

Ontdek Buitendelen: het nieuwe platform voor huren en verhuren van outdooruitrusting

Voor veel buitenliefhebbers is het herkenbaar: je hebt een verzameling outdooruitrusting die – met pijn in het hart – vaker binnen ligt dan buiten gebruikt wordt. Om ervoor te zorgen dat deze spullen niet ongebruikt blijven zijn Gerjan (oprichter Gearshare.nl) en Bever een samenwerking aangegaan.

Hoe dit precies zit lees je op Over Buitendelen

Waarom (ver)huren via Buitendelen

Als je jouw uitrusting even niet gebruikt, kun je deze eenvoudig verhuren en daarmee een extra zakcentje verdienen. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar je helpt ook mede-avonturiers om hun buitenervaringen te verrijken door jouw spullen te gebruiken in de buitenlucht, waar ze thuishoren.

Ben je zelf op zoek naar spullen voor een mooi avontuur? Als huurder vind je eenvoudig de benodigde uitrusting van mede-avonturiers in jouw buurt.

Hoe werkt Buitendelen

De kracht van Buitendelen zit in de community van gelijkgestemde avonturiers die bereid is spullen met elkaar te delen. Dit vraagt dat we netjes met elkaar en andermans spullen omgaan. Hiervoor gelden een aantal uitgangspunten:

  • Gebruik de spullen zoals ze bedoeld zijn.
  • Ga netjes met de spullen van je mede-avonturiers om.
  • Bied alleen spullen aan die nog functioneel zijn.
  • Accepteer dat de spullen gebruikt zijn en gebruikssporen kunnen hebben.

Voor alle ins en outs bekijk hier de huurvoorwaarden.